TUINEN THIBO DEGRUYTERE


Gratis offerte

Wat kan een tuinier allemaal voor u doen? Tuinaanleg Thibo Degruytere te Oostrozebeke

Wat kan een tuinier allemaal voor u doen?

Wel een tuin, maar wenst u niet bezig te zijn met het onderhoud? Neem een  bedrijf gespecialiseerd in tuinonderhoud onder de arm en u geniet wel van uw tuin, maar zonder zorgen. Vraagt u zich af wat een professioneel in tuinonderhoud allemaal voor u kan doen? Wij vertellen het u graag. 

Wat doet een bedrijf gespecialiseerd in tuinonderhoud in Oostrozebeke zoal?

Wat we bij Tuinen Thibo Degruytere doen is vrij gevarieerd. We gaan net zoals andere bedrijven dan ook heel wat verder dan enkel het onderhouden van tuinen.

●      Het aanleggen van tuinen is één van de taken die we als tuinier kunnen verzorgen. We denken graag mee over de mogelijkheden en komen met een doordacht tuinplan op de proppen. Zo bedenken we met uw input de tuin van uw dromen, in de stijl die u wenst. We leggen uw gazon aan, planten struiken, bomen en bloemen, zetten een tuinomheining en leggen indien gewenst zelfs een vijver aan.

●      Niet iedereen die een tuin kan aanleggen doet ook grondwerken, maar wij wel. Als specialist in grondwerken in Oostrozebeke kan u op ons rekenen. Wij zorgen voor een stabiele basis en beschikken over al het nodige materiaal om van al uw grondwerken een succes te maken.

●      Het spreekt voor zich dat we ook instaan voor tuinonderhoud. Als ervaren tuiniers houden we uw tuin in piekfijne staat en dat 4 seizoenen lang. Van het snoeien van bomen tot het maaien van gras en meer: een ervaren tuinier weet er wel raad mee. Wij onderhouden tuinen in de ruime regio Oostrozebeke. Wist u dat u een tuinier kunt inhuren voor zowel éénmalig als periodiek onderhoud van uw tuin?

●      Ook terrassen, tuinpaden en opritten kunnen door een bedrijf gespecialiseerd in tuinonderhoud aangelegd worden. Althans toch door Tuinen Thibo Gruytere. Wij zijn gespecialiseerd in klinkerwerken en leggen in geen tijd uw terras of oprit aan. Dit in de steen die u verkiest en volledig op maat.

Dit zijn de belangrijkste aspecten die een tuinier of hovenier uit Oostrozebeke van u kunnen overnemen. Zorgeloos kunt u uw tuin in de bekwame handen van een professionele tuinier overlaten. 

Wenst u meer te weten over wat we als bedrijf in tuinonderhoud en tuinaanleg in Oostrozebeke voor u kunnen betekenen? Contacteer ons en we vertellen u er graag meer over. Gun uzelf en uw tuin een tuinier/hovenier met kennis van zaken.